MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Är C en blå knähund?

Posted on

blå-knähundDet är hög tid för Centern att bekänna färg. Är man ett fristående parti med en egen politik eller är man en moderat knähund?

Centerpartiet lokalt ska, enligt uppgift, i sitt handlingsprogram ha skrivit in att man vill ha fler gratisparkeringar och att de ska vara en timme.

I torsdags hade man i Tekniska nämnden möjligheten att tillsammans med oss Socialdemokrater göra verklighet av detta! Innan nämnden var S och C överens,  men när det väl kom till kritan hände något!

När frågan kom upp fegade Centerns ledamöter Janne Fredriksson och Stig Hallgren ur. Man ställer sig undrande till varför? Är Fredriksson och Hallgren inte överens med övriga centerpartister eller var det så att husse i nämnden, ordförande Bengt-Åke Gelin (m), lät allianspiskan vina och därmed fick de strykrädda knähundarna, med svansen mellan benen, veta sin plats? Hur som – ett märkligt agerande i en fråga man från centerhåll ändå ansett vara viktig!

Vi Socialdemokrater vill ta ansvar för centrumutvecklingen och där är parkeringsfrågan en oerhört viktig pusselbit. En timmes fri parkering i centrum skulle underlätta vardagen för Enköpingsborna och även för de som tillfälligt besöker vår kommun. Därför kommer vi att fortsätta driva den här frågan!

/Matz

2 thoughts on “Är C en blå knähund?

  • Anki Lövling 22 juni, 2014 at 08:48
    Reply

    Tror Centern att väljarna är dumma i huvudet. Varför ska man rösta på dem. När de säger en sak och gör en annan sak finns väl ingen anledning att rösta på dem (vilket jag givetvis än tänkt tanken). Undrar om Fjärdhundrabadets öppettider var uppe i nämnden och hur röstade Fredriksson i så fall? Tack för din blogg Matz!

  • Matz Keijser's Blogg | FP sätter P för fri P 23 juni, 2014 at 08:47
    Reply

    […] bara frågan om fri parkering i centrum. I fredags skrev jag om centern som blivit en moderat knähund i frågan när man först påstår sig vilja ha en timmes fri parkering för att sedan när […]

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.