MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Dags att sätta ner foten!

Posted on

Ikväll klockan 17:30 genomförs en demonstration utanför Kommunhuset med anledning av nedskärningarna inom Upplevelsenämnden!

Jag kommer självklart att finnas på plats och jag hoppas och tror att många med mig kommer att visa sin irritation över hur den här frågan har skötts!

Dagligen fylls nu insändarsidan i EnköpingsPosten av medborgares oro och frustration över de nedskärningsförslag som ligger. Precis som jag tidigare påpekat utgår inte den moderatledda majoriteten i kommunen utifrån medborgarnyttan utan man stirrar sig helt blind på siffrorna.

Man gör över huvud taget ingen konsekvensanalys och förstår tydligen inte hur det kommer att drabba kommunmedborgarna och då kanske framför allt våra barn och unga!

Här ska det byggas ny simhall, Kulturskolan ska flytta ner till Joar Blå – det låter som kloka och bra beslut. Men att då försämra förutsättningarna för att kunna fylla dessa lokaler med bra verksamhet rimmar illa! Man ger med ena handen och tar med den andra!

Det går som sagt inte att ena dagen säga att det ”går bra för Enköping” och nästa dag rycka undan mattan för både medborgare och personal!

Därför vill jag uppmana så många som möjligt att komma ner till Kommunhuset ikväll och visa att vi är många som tröttnat på hur den här kommunen styrs och missköts!

/Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.