MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Nystart även för bloggen!

Posted on

Ny bloggSå var då den nya bloggen igång!

Anledningen till att jag nu ändrar bloggadress är att jag i och med hemsidan har min egen domän och att bloggen på ett bra sätt integreras i det webhotell jag använder mig av!

Innehållsmässigt kommer det ju inte att bli så stora förändringar. Jag kommer att fortsätta blanda upp lokalpolitik med nationell och internationell.

Så välkommen till min nya blogg! Var inte blyg nu utan kommentera det du anser vara värt att kommentera. Dina åsikter är viktiga för att bloggen (och hemsidan) ska kunna utvecklas och för att jag ska kunna få input om vad som är viktigt för dig!

Nu hoppas jag att DU hjälper mig att sprida min nya hemsides- och bloggadress så att fler hittar hit!

Tack för hjälpen!

/Matz

3 thoughts on “Nystart även för bloggen!

 • Fredrik Eriksson 23 september, 2012 at 08:49
  Reply

  Matz,

  I wordpress admin panel, klivka på inställningar och sedan permalänkar. Klicka i ruten inläggsnamn…så får du snyggare url:er på dina inlägg. Ladda sedan även ner tillägget WordPress SEO av Joost de Valk så kan du optimera dina blogginlägg riktigt bra!

  • Matz Keijser 23 september, 2012 at 10:00
   Reply

   Tack för tipset! Har du fler användbara tips tar jag gärna emot dem!
   /Matz

 • Fredrik Eriksson 23 september, 2012 at 12:26
  Reply

  WordPress är lite av min specialite :). Ett snabbt och enkelt statistikprogram där du kan se dina besökare direkt i adminpanelen är ”statpress”, där ser du var de kommer ifrån, ip, eventuella söktermer de änvände för att hitta till din sida o.s.v. Vet att du har G+ konto. lägg där till ”produkten” webbmastertool och registrera din sida…så hjälper du google att snabbare indexiera. Lägg även till Google analytics så får du en väldigt detaljerad översikt för betendet av besökare.

  På din landningssida bör du åtgärda detta:

  1: Din titel är: Välkommen till http://www.matzkeijser.se byt adressen till ditt namn eller nått annat.
  2: Du saknar H:1 på förstasidan. H:1 är en av de viktigaste för att tala om till sökmototrerna vad din sida handlar om. Alltså du behöver en rubrik i H:1 för att sökmotorerna ska veta vad din sida handlar om och på så vis kunna ge dig besökare och placeringar därefter.

  3: Dina bilder ska du alltid se till att ge en alt tagg vilket betyder att du berättar för google lite kort vad bilden föreställer på så vis kommer dina bilder att ge besökare via google bildsök för deras innehåll.

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.