MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Populistisk vindflöjelpolitik

Posted on

Nu börjar den moderatledda alliansens vindflöjelpolitik bli näst intill löjeväckande och aningen pinsam!

Sedan förslaget om att utveckla hamnområdet kom på tapeten har vi från Socialdemokratiskt håll hela tiden hävdat vikten av att ge Kulturskolan förutsättningar att utveckla sin verksamhet!

Kulturskolan sitte idag fast i lokaler som man vuxit ur för länge sen och som är långt ifrån anpassade till den verksamhet man bedriver. Det är en av anledningarna till att vi föreslagit att, i väntan på en eventuell utveckling av hamnen, rusta och anpassa Joar Blå för att inrymma Kulturskolan!

Nu, helt plötsligt, har den moderatledda alliansen satt upp ett vått finger i luften och därefter vänt kappan efter vinden! På kommunens hemsida säger nu finanskommunalrådet Anna Wiklund (M):

Nu vill vi skapa en tilltalande miljö genom att samla alla kulturaktiviteter i ett hus.

Nu börjar det bli mer regel än undantag att moderaterna tar åt sig äran för de förslag som vi lägger från början och som man tidigare förkastat och kallat för ”ogenomtänkta floskler!”

Nåja, nu kommer vi i alla fall till skott med en anpassning av lokalerna på Joar och beslutet tas redan i decembers fullmäktige.Men nog är det ändå aningen populistiskt av den moderatledda alliansen och det är jag övertygad om att Enköpings medborgare genomskådat!

/Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.