MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Startskottet för valrörelsen

Posted on

StartskottetAntar att det är fler än jag som märkt av att det nya året kommit igång ordentligt. Det är både jobb och politik – fullt ös! Det har tyvärr också påverkat bloggandet negativt och jag har inte varit så flitig de senaste två veckorna.

Det är som Stig Forshult, ordförande för FP i Enköping, skrev i gårdagens EP: ”Då fylls almanackan snabbt.” Förövrigt en bra beskrivning av Forshult hur det är att vara fritidspolitiker! (Ja, jag vet – det är andra gången på kort tid som jag håller med någon från alliansen! Det måste bli bättring på den punkten 😉

Har precis klämt in alla möten för Kommunfullmäktige, Kommunstyrelsen, PLEX-utskottet och Miljö- och byggnadsnämnden plus arbetsutskottet och gruppmöten. Ska få in alla partimöten också i den nya kalendern. Helt klart är i alla fall att det kommer att bli ett fullspäckat politikerår med dubbla val och allt!

Imorgon bär det av till Uppsala tillsammans med några partikamrater från arbetarekommunen för kickoff och kandidatdag för oss som står med på landstings- och riksdagslistan i länet! Det ska bli spännande och dessutom kul att få träffa både gamla bekanta och nya bekantskaper!

Det börjar kännas att det är allvar nu och den här kickoffen blir lite av startskottet för valrörelsen för min del! Det blir strategigenomgångar, framtidskontrakt, EU-val, och material i valrörelsen! Med andra ord – fullspäckat program!

Lovar att jag ska bättra mig med bloggandet nu när allt börjar falla på plats igen!

/Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.