MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Vilhelmsson och Zander – okunskap och lögner?

Posted on

Återigen ser vi hur alliansens företrädare genom rena lögner försöker slå blå dunster i ögonen på medborgarna!

Den här gången är det de båda riksdagskvinnorna från Enköping, Jessika Vilhelmsson (m) och Solveig Zander (c), som antingen fullt medvetet eller genom total okunskap ljuger för väljarna i sin debattartikel i gårdagens EP!

Det handlar om bolagsskatten där de båda alliansföreträdarna fortsätter den moderatledda regeringens skrämselretorik om skattechocker hit och skattechocker dit.

Vilhelmsson och Zander skriver i sin debattartikel helt riktigt att alliansen vill sänka bolagsskatten, men därefter kommer lögnerna när de skriver:

Socialdemokraterna väljer istället att höja skatten. Hur leder högre skatt till fler investeringar och fler jobb?

Om Vilhelmsson och Zander hade bemödat sig att läsa det Socialdemokratiska budgetalternativet – och det är väl det minsta man kan begära av två folkvalda riksdagsledamöter – hade de kanske sett att även vi Socialdemokrater vill sänka bolagsskaten – med 2,3%. En fullt finansierad skattesänkning dessutom!

När det gäller frågan om ”fler jobb”, Jessica och Solveig, finns det väl kanske ett och annat att ifrågasätta när det gäller den sittande regeringens så kallade arbetslinje de senaste 6 åren!

Eller vad sägs om FAS 3 och ungdomsarbetslösheten för att nämna några exempel!

Alliansens strategi inför valet 2014 börjar bli allt mer tydlig. Man åsidosätter demokratiska spelregler, skriver om historien, skrämmer väljare genom att presenterar rena lögner! Vad blir det härnäst?

/Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.