MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

500.000 besök på bloggen

Posted on

bloggbildFör lite drygt två och ett halvt år sedan (22 september 2012) startade jag denna blogg och det tog lite tid att få igång den ordentligt, men ganska snart började läsare trilla in.

Idag spräcktes en spännande gräns:

Bloggen har blivit besökt 500.000 gånger av 73.000 unika besökare!

Bara det senaste året har 30.000 nya besökare kommit till och bloggen har besökts närmare 256.000 gånger.

Den senaste tiden har jag av olika anledningar inte varit lika aktiv i mitt skrivande som tidigare, men det ska bli bättre igen. Det finns mycket att berätta om från mina politiska uppdrag och självklart kommer jag också fortsättningsvis bevaka och kommentera vad som händer i riket.

Vill också passa på att tacka alla läsare som på olika sätt stöttat mig i mitt bloggande och alla som kommenterat de olika inläggen! Jag vet att det är många politiska ”motståndare” som läser bloggen och som kommenterar mina inlägg. Debatterna har varit många och jag ser fram emot en fortsättning även där!

Självklart hoppas jag också att ni som läser mina inlägg hjälper mig att sprida bloggen vidare! Stort tack alla!

/Matz

2 thoughts on “500.000 besök på bloggen

 • Juri Salminen 1 maj, 2015 at 08:15
  Reply

  Kan inte annat än gratulera till dessa fantastiska siffror, men med tanke på att du skriver både mycket och bra (även om jag inte håller med om dina åsikter alla gånger) så är jag inte förvånad.

  Stort grattis!

  • Matz Keijser 1 maj, 2015 at 20:49
   Reply

   Stort tack för det!

   /Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.