MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

JAG SLUTAR!

Posted on

Efter 13 år kastar jag nu in handduken och lämnar mitt uppdrag.

Nu är det säkert många bland mina politiska motståndare som ger upp ett litet glädjetjut, men jag kan lugna er med att jag kommer att finnas kvar i politiken ett tag till.

Det handlar om att jag avslutar min sejour i Enköpings Arbetarekommuns styrelse. Ikväll deltog jag i mitt sista styrelsemöte, men kommer självklart att vara aktiv i det interna partiarbetet i allra högsta grad även fortsättningsvis.

2004 valdes jag in i styrelsen, bara 4 år efter att jag gick med i partiet. Det var spännande att få vara med i den ”innersta kretsen” och forma den Socialdemokratiska politiken lokalt i Enköping och jag fick också delta vid distriktskongressen samma år. Det var självklart med stolthet jag tog mig an uppdraget.

Fyra år senare, 2008, tog jag plats i verkställande utskottet (VU) tillsammans med Sven Jansson, Sune Persson, Majlene Ahlgren och Mats O Karlsson.

Från 2012 och fram till idag har jag suttit med som ersättare, men nu är det alltså dags att lämna plats för nytt friskt blod. Samtidigt kommer Sverre Ahlbom att lämna ordförandeposten efter 6 år i och med årsmötet om några veckor och vi skriver ett nytt kapitel i arbetarkommunens historia.

Men det känns i alla fall som jag lämnar med flaggan i topp. På mitt sista styrelsemöte ställde sig en enhällig styrelse sig bakom ett uttalande jag formulerat kring ordning och reda i välfärden.

Så – tack till AK-styrelsen för de här åren som varit otroligt givande, spännande och roliga. Det har varit en ynnest att få vara med om den utveckling som skett i partiet både under Sven Janssons och Sverre Ahlboms ordförandeskap.

13 år… sug på den! 😉

/Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.