MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Lite funderingar…

Posted on

bad_sport…kring om man blir ”uthängd” om man inte avstår sitt arvode till Rädda Barnen? Jag tänker på att det kan vara så att man redan skänkt pengar till någon organisation, antagit en utmaning, delfinansierat ett projekt som hjälper på plats, är månadsgivare, köpt förnödenheter som gått iväg med lastbilar eller på annat sätt redan bidragit. Jag bara undrar!

…om en SD:politiker som anser att man är extremt dum i huvudet när man frågar vad hon menar med att man borde ställa sig på Öresundsbron med en kulspruta. Hur resonerar partitoppen i SD med att man ska fråga var deras medlem menar? Jag bara undrar!

…kring varför Jan Björklund ena veckan säger tvär-nej till regeringens förslag om att alla kommuner ska ta emot flyktingar för att veckan därpå mena att ”det inte är rimligt att några kommuner ställer sig helt utanför”. Vad var det han inte förstod förra veckan? Jag bara undrar!

…kring hur tankarna gick i den moderata kf-gruppen när man under en längre period beklagat sig över att den politiska ledningen i kommunen ”helt enkelt struntar i redan fattade beslut i kommunfullmäktige” när det gäller bygget av ny simhallen för att bara några dagar senare (tillsammans med fp, mp och c) komma med ett eget förslag – som inte stämmer med ett redan fattat beslut i fullmäktige!? Jag bara undrar!

/Matz

2 thoughts on “Lite funderingar…

 • Tomas 10 september, 2015 at 23:24
  Reply

  Apropå din sista undran Matz så är ju skillnaden att vi som lägger förslaget:

  – Inte förekommer det genom att stoppa upphandlingar och planering innan nytt beslut är fattat

  – Inte struntar i den förankring som gjorts med alla berörda föreningar utan följer den

  – Inte struntar i den politiska förankring i den styrgrupp som skulle tillse att det finns en samsyn i en så viktig fråga

  – Inte med berått mod drar på kommunen dubbla driftskostnader som kommer att drabba idrotten och hela upplevelsenämnden hårt

  – Inte med berått mod förlänger byggtiden rejält och dessutom låter idrottshusets renovering vänta till 2022

  Hur tänker ni sossar egentligen som nyss tyckte att det var bra med samlad anläggning?

  • Matz Keijser 11 september, 2015 at 08:52
   Reply

   Vi tänkte att det kanske trots allt finns alternativ som skulle kunna vara bättre och därför var beredda att titta på det.

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.