MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Mara hos mö i Maramö

Posted on

PR-jippo är väl det som ligger närmast till hands för att beskriva den moderatledda alliansens partiledarmöte hemma hos Annie Lööfs föräldrar i Småländska Maramö!

Man måste ändå berömma alliansen. De lyckades samla landets media under två dygn och få publicitet utan att presentera något nytt. Det i sig är ju en bedrift!

Korvgrillningen, som var den aktivitet som kanske fick allra mest publicitet, påminde till mångt och mycket om den moderatledda alliansens politik.

De fyra partiledarna försökte lösa problemet på sitt sätt, grillade över öppen eld istället för att satsa på den perfekta glöden och resultatet blev kolsvarta oätbara korvar!

Inte helt oväntat slutade Maramömötet inte i någon konkret politik för att lösa de problem regeringen står inför i dagsläget. Nej, det blev för svenska folket ännu fler oätbara korvar i form av fem arbetsgrupper som ska arbete fram ett eventuellt gemensamt valmanifest för 2014!

Jag blev lite fundersam om värdinnan i Maramö, Annie Lööf, möjligen flirtade åt vänster när hon något kryptiskt påstod att hon hade ”ett S i rockärmen”! 😉

Kanske var i det i ren självbevarelsedrift centerledaren skickade denna signal då hennes eget parti och KD i de senaste opinionsundersökningarna legat under 4%!

En sak står ändå klar. Om syftet var att få publicitet utan att anstänga sig speciellt mycket och utan att komma fram till något resultat då lyckades den moderatledda alliansen med råge!

/Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.