MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Nytt år nya utmaningar

Posted on

podcastIdag skriver vi den 26 december 2013 och det är inte så mycket kvar på det här året. Om bara fem dagar går vi in i det så kallade supervalåret med både europaparlamentvalet och val till riksdag, landsting och kommun. Onekligen spännande!

Precis som förra året har jag tänkt mig att göra en årskrönika av det politiska året baserad på mina egna blogginlägg. Det kommer att bli en blandning av både lokala och rikstäckande politiska händelser! Så håll utkik de närmsta dagarna!

2014 är som sagt valår och då har jag tänkt utveckla bloggen. Förmodligen blir det en del justeringar rent layoutmässigt, men jag har också tankar på att införa lite ”nya” element! Än så länge är det bara på planeringsstadiet, men jag hoppas kunna sjösätta mina idéer ganska snart!

I september firade jag och bloggen ett år och kunde då konstatera att jag hade ca 24.000 unika läsare och snittade på 450 läsare per dag. Idag tre månader senare har jag knappa 36.000 unika läsare (sug på den EP 😉 ) och snittar på ca 820 läsare per dag!

Därför känner jag att det är hög tid att ta bloggen till nästa nivå! Exakt vad som kommer att hända kommer ni som sagt snart att bli varse, men bilden kanske kan ge en hint om vad som är på gång!

Men som sagt – först ska vi klara av en årskrönika vilken dag som helst!

/Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.