MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Ser fram emot ett rött hårband

Posted on

valstuganDet har blivit några timmar i valstugan den här veckan, men idag gjorde jag mitt sista pass för den här valrörelsen. Har inte riktigt koll på hur många jag samtalat med, men det har hela tiden varit en strid ström av besökare. Vädret har ju dessutom varit med oss!

Den fråga som jag utan tvekan diskuterat mest denna vecka är tillgänglighet. Representanter från olika handikapporganisationer har varit flitiga besökare, men det har också varit många anhöriga till personer med funktionsnedsättningar som velat diskutera frågan.

Över lag har det känts bra. Det har varit väldigt många som varit öppna med att de kommer att lägga sin röst på Socialdemokraterna imorgon eller att de redan gjort det genom förtidsröstning – allt från förstagångsväljare till de som varit med om ett stort antal val!

Nu är det 24 timmar kvar tills vallokalerna stänger och den klassiska vallokalsprognosen presenteras. Jag ska inte sticka under stol med att det pirrar ordentligt i magen. Det är nu vi får svaret på om vår politik och våra visioner har nått fram till väljarna!

Jag vill passa på att tacka alla partikamrater som på något sätt har bidragit under valrörelsen. Det finns några som jag vill höja lite extra dock utan att förringa någon annan:

Solveig Sundblad – vår, utan konkurrens, bästa medlemsvärvare när vi varit ute och knackat dörr.
SSU – har ökat antalet medlemmar och varit otroligt aktiva både tidiga mornar och sena kvällar.
Lasse van Aller – alltid med ett leende på läpparna och som spridit glädje med sin blotta närvaro i valstugan.

Sist men inte minst vill jag ge en stor eloge till Sverre och Helena som dragit ett otroligt tungt lass och hela tiden peppat oss andra. De har, som Åsa brukar säga, verkligen gått igenom kaklet!

Imorgon bitti klockan 08.00 ska jag stå vid Westerlundska gymnasiet och möta de första väljarna som kommer till vallokalen. På kvällen blir det valvaka tillsammans med ett stort antal partikamrater.

Vid 22-tiden hoppas jag få se Helena i rött hårband!

/Matz

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.