MATZ KEIJSER

ORDFÖRANDE FÖR SOCIALDEMOKRATERNA I ENKÖPING

Snöröjningsproblematik – fortsättning

Posted on

Måste bara få kommentera Spix som på sin blogg menar att jag, i mitt tidigare inlägg om snöröjningsproblematiken i stan, ”skjuter mig i foten”!

I morse lämnade jag av min fru vid Resecentrum och tog Drottninggatan för att ta mig vidare till Kommunhuset. Jag råkade då hamna bakom ett större fordon som förmodligen skulle leverera varor till någon av stadens handlare.

På vägen ner för Drottninggatan råkade vi ut för mötande trafik som, på grund av att gatan blivit något smalare i och med att de parkerade bilarna står aningen längre ut i vägbanan, tvingades väja och till och med stanna för att släppa förbi det större fordonet.

När jag var och handlade igår stannades jag av en medborgare som ifrågasatte isbildningen kring rondellen vid ”farliga hörnan”. ”De är ju en ren trafikfara” var kommentaren jag fick!

Även idag, vid den budgetprocess som pågår i kommunen, togs idag frågan upp med teknikförvaltningen chef Kent Gullberg, som lovade att se över denna isbildning!

På lunchen tog jag en kort promenad och när jag åter skulle gå in uppmärksammade jag en bilist som försökte fickparkera på Kungsgatan. Tyvärr fick jag inte upp min mobil tillräckligt snabbt, men fick i alla fall med en del av sekvensen. (se länken nedan)

Filmklipp från min facebook-sida!

Efter tredje försöket gav bilisten som synes upp och begav sig, med uppenbar frustration, därifrån för att hitta en annan plats att parkera på!

Så till Spix vill jag bara säga – än har inte kulan nått sitt mål och jag går stadigt vidare i min uppfattning om att det finns mer att önska vad gäller snöröjningen i stan! 😉

(Tog mig också friheten att använda Spix egen bild från Drottninggatan.)

/Matz

3 thoughts on “Snöröjningsproblematik – fortsättning

 • Bloggande politiker i Enköping | Spix 13 februari, 2013 at 20:54
  Reply

  […] tycker det är roligt med politiker som bloggar och skriver ”debattartiklar” som vi vanliga dödliga kan läsa och – framför allt – […]

 • Intressanta bloggar i Enköping 26 mars, 2013 at 06:39
  Reply

  […] av vinterväglaget användes för driva meningsskiljaktigheter mot varandra. Jag tror även Matz Keijser tyckte det var roligt att få lite respons på sitt […]

 • Intressanta bloggar i Enköping — Info Enköping 20 juli, 2013 at 10:45
  Reply

  […] av vinterväglaget användes för driva meningsskiljaktigheter mot varandra. Jag tror även Matz Keijser tyckte det var roligt att få lite respons på sitt […]

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.