GOTT NYTT ÅR är det kanske lämpligt att börja med så här den första dagen på 2023. Nytt är också att bloggen får ny layout då den gamla, tillsammans med 2022, gått ur tiden. Tyvärr har också allt det gamla innehållet försvunnit, men varför gräva i det förflutna. Nu blickar vi framåt!

Idag är också formellt den första dagen på mitt nya politiska uppdrag. Jag kommer de närmaste fyra åren att jobba politiskt på heltid som gruppledare för Socialdemokraterna i Enköping. Rent formellt valdes jag av kommunfullmäktige redan den 17 oktober, men från och med nu kliver jag på uppdraget på riktigt så att säga.

Uppdraget delar jag dessutom med Linda Johansson, som jag ser fram emot att få jobba tillsammans med framöver. Vi kommer att ha vår utgångspunkt i vår partilokal på Kyrkogatan 15 och kommer att bemanna den i så stor utsträckning det bara går. Vi ska vara tillgängliga för de som vill komma och prata politik, bolla idéer eller bara är nyfikna på vad Socialdemokraterna i Enköping gör, vill och verkar för.

Linda och jag kommer dessutom att ha ett nära samarbete med vårt kommunalråd Jesper Englundh och kommer att fungera lite som politiska sekreterare till honom.

Att få möjligheten att jobba heltid med politiken ger också förutsättningar för mig att utveckla mitt uppdrag som ordförande för Enköpings Arbetarekommun. Det administrativa jobb jag tidigare har behövt lägga min fritid på kommer jag nu alltså kunna hinna med på arbetstid.

Så ska jag självklart också försöka bli bättre på att fylla bloggen med läsvärt och aktuellt innehåll igen. 2022 blev det tyvärr inte så mycket av den varan då en stor del av tiden och kraften lades på valrörelsen.

Men som sagt – nu är det nytt år, nya utmaningar och nya förutsättningar. NU KÖR VI!

/Matz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *